Home


Stațiunea Borșa este o localitate in nordul extrem al României în județul Maramureș, partea răsăriteană a Depresiunii Maramureșului închisă de Munții Rodnei și Muntii Maramureșului, situată la 700-850 m altitudine.

În partea răsăriteană a orașului, la poalele Masivului Rodnei, la  11 km depărtare de centru, se află un important complex turistic, deschis in tot cursul anului, dispunând de mai multe hoteluri și pensiuni  moderne, printre care se enumeră și Cabana Ursu.

Zona oferă condiții pentru practicarea  sporturilor de iarnă  , în zonă se regăsesc piste de schi cu grade variate de dificultate .

Pensiunea Ursu este situată în complexul turistic Stațiunea Borșa, la 200 m de pârtia de schi dotată cu telescaun : un spațiu liniștit, cu aer curat și izvoare de ape minerale, ce izvoresc din inima Munților Rodnei.

Prin amplasare, pensiunea este un loc ideal de cazare pentru turiștii care doresc să petreacă un sejur in sezonul de ski, ori pentru cei care doresc să descopere frumusețile Muntilor Rodnei.

Call Now Button